4. Trizoli Jótifuti Jótékonysági futás és bringázás

Kecskeméttől Kiskőrösig
Időpont: 
2016. június 11. (szombat)

2016-ban immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a jótékonysági esemény, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal élő családokra, s tegyen valamit a családok segítéséért.

Trizoli Jótifuti Egyesület

Évente több eseményt szervezünk, illetve szívesen veszünk részt sporteseményeken, hogy ezzel is esélyt teremtsünk az általunk támogatott személyeknek. Az egyesület célja, hogy a sporteseményeikbe aktív módon bevonja a családokat, ezzel biztosítva a lehetőséget arra, hogy a fogyatékkal élő fiatalok, gyermekek aktív részesei lehessenek ezeknek az eseményeknek. Összefogásuk már négy éve eredményes: öt családot és egy Gyermekotthont tudtak támogatni eddig! Lehet futni, bringázni!!!

Idén egy településsel gyarapodik a Jótifuti állomása: Ballószög. Így már hat család a kedvezményezett (minden állomáson egy).

Akiket várunk: futók, bringások, amatőr és profi sportolók, családok, kerekesszékesek, fogyatékkal élők.

Információk:

Időpont: 2016.06.11. (szombat)

Útvonalunk: Kecskemét - Decathlon(5) - Ballószög(11.5) - Ágasegyháza(24) - Izsák(32) - Páhi(42) - Kiskőrös(55)

Tudnivalók:

Minden településen egy rövid futás/bringázás lesz a gyerekekkel és a megjelent fogyatékkal élőkkel. Adományokat a frissítőállomásokon található adománygyűjtőkben lehet elhelyezni. Itt lehet leadni használt sportszereket és játékokat is! Az útvonal végig biztosított, a szervezett kereteket elhagyókért nem vállalunk felelősséget! Regisztrációra a honlapunkon van lehetőség, s itt szerveződhetnek a támogató csoportok is. Csoportos regisztrációra (csapat) is van lehetőség: 5 főtől. Minden esemény követhető a facebook csoportban: Trizoli Jótifuti Egyesület

Regisztrációs díj: 3.500.-Ft. (résztvevő); 2.000.-Ft-tól (támogató)
A regisztráció a befizetéssel együtt válik érvényessé.

Iskolák versenye: a legtöbb nevező gyermeket hozó három iskola 25.000., 20.000.-, 10.000.- Ft értékű Decathlon vásárlási utalványt nyer. (Csoportos nevezési lap szükséges amelyet a frissítőponton a kísérő tanár ad át.)

Szeretnénk, ha részese lennél velünk ennek a nagyszerű napnak! Várunk szeretettel!